快捷导航 不限id多账号送彩金指南 2019热门中考资讯 中考成绩查询 历年中考分数线 中考志愿填报 各地2019中考大事记 中考真题及答案大全 历年中考作文大全 返回2018年送彩金网站大全
江苏省(无锡市)中考英语试卷:完型填空_中考英语_免费注册送59元体验金 - 2018年送彩金网站大全,免费注册送59元体验金,不限id多账号送彩金 博聚网
您现在的位置:中考 > 中考备考 > 中考复习 > 中考英语 > 正文

江苏省(无锡市)中考英语试卷:完型填空

来源:网络资源    作者:免费注册送59元体验金整理    2019-06-17 23:17:19

说两句

江苏省(无锡市)中考英语试卷:完型填空

  完形填空  先通读下而的短文,掌握其大意,然后在每小题所给的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并住答题卡上将该项涂黑。(本大题共 10小题,              每小题1分,共10分)

  I sat with my friend in a well-known coffee shop. As we enjoyed our coffee, a man entered and sat down beside us. He called the waiter and ordered, "Two cups of coffee,   15   of them there on the wall." We heard this with great   16   and saw that he was served with one cup of coffee but he paid for two. As soon as he left, the waiter   17   put a piece of paper on the wall saying "A Cup of Coffee". While we were still there, two other men had two cups of coffee but paid for three.   18  , the waiter did the same thing. It seemed that this was usual at this place. However, it was something strange for us. Since we had nothing to do with the   19   , we finished our coffee, paid and left.

  After a few days, we again had a   20   to go to this coffee shop. While we were enjoying our coffee, a man entered. The way this man was dressed did not match the   21    of this coffee shop. As he seated himself, he looked at the wall and said, "One cup of coffee from the wall." The waiter served coffee to this man with the same   22  . The man had his coffee and left without paying. The waiter took off a piece of paper from the    23   and threw it in the dust bin. Now there was no    24    for us. The great kindness for the people in need shown by the people of this town filled up our eyes with tears.

  1.    A. both                B. neither            C. one                D. none

  2.    A.joy                B. interest            C. effort            D. fear

  3.    A. quickly            B. suddenly            C. wisely            D. properly

  4.    A. Instead            B. Again            C. Indeed            D. Anyway

  5.    A. shop                B. waiter            C. matter            D. men

  6.    A. hurry            B. time                C. wish                D. chance

  7.    A. style            B. standard            C. furniture            D. colour

  8.    A. respect            B. courage            C. result            D. custom

  9.    A. board            B. table            C. bill                D. wall

  10.    A. choice            B. clue                C. doubt            D. hope

  完形填空(本大题共10小题,每小题1分,共10分)

  15.C    16.B    17.A    18.B  19.C  20.D  21.B  22.A  23.D  24.C

相关推荐:江苏省(无锡市)中考英语试卷:单项选择

点击查看更多信息

   欢迎使用手机、平板等移动设备访问免费注册送59元体验金,2019中考一路陪伴同行!>>点击查看

相关文章

点击查看更多
  • 欢迎扫描二维码
    关注免费注册送59元体验金微信
    ID:zhongkao_com

  • 欢迎扫描二维码
    关注高考网微信
    ID:www_gaokao_com

热点专题

  • 2019年中考专题策划
  • 2019年中考查分专题策划
  • 2019年中考真题专题策划

[2019中考]2019年中考作文专题策划

[2019中考]2019年中考分数线专题策划

中考报考

中考报名时间

中考查分时间

中考志愿填报

各省分数线

中考体育考试

中考中招考试

中考备考

中考答题技巧

中考考前心理

中考考前饮食

中考家长必读

中考提分策略

重点高中

北京重点中学

上海重点中学

广州重点中学

深圳重点中学

天津重点中学

成都重点中学

试题资料

中考压轴题

中考模拟题

各科练习题

单元测试题

初中期中试题

初中期末试题

中考大事记

北京中考大事记

天津中考大事记

重庆中考大事记

西安中考大事记

沈阳中考大事记

济南中考大事记

知识点

初中数学知识点

初中物理知识点

初中化学知识点

初中英语知识点

初中语文知识点

中考满分作文

初中资源

初中语文

初中数学

初中英语

初中物理

初中化学

中学百科

欢迎关注免费注册送59元体验金微信! 收藏 建议 顶部
博聚网